clown argo

 

Clown argo

"BEKROOND ALS BELGISCH BESTE CLOWN"

DIT ZIJN ONZE SHOWS VOOR 2015/2016

DE CLOWN ARGO MUZIKALE PAPEGAAIEN DROOMWENS SHOW 2015/2016


Ook aan de KINDERSHOW is er hard gewerkt en mogen we met een gelukkig en gerust hartje zeggen dat we weer een TOTAAL NIEUWE SHOW hebben en ook voor het eerst na 7 jaar VOLLEDIG NIEUWE PAPEGAAIEN in de show. Onze Goochel en Illusie acts worden EXCLUSIEF voor ons GEMAAKT en ontworpen. Geen enkele andere CLOWN heeft deze trucs, Hiervoor werken we samen met de BEDRIJVEN die de ACTS MAKEN voor HANZ KLOK en DAVID COOPERFIELD. Dat wil zeggen NIEUWE TECHNOLOGIE die een stapje verder gaat en de KINDEREN eventueel met OUDERS of GROOTOUDERS goochelen de PAPEGAAIEN te voorschijn. Ook is er dit jaar gekozen om er een aantal mooie trucs in te verwerken ZONDER PAPEGAAIEN en het aanbod LEVENSGROTE KNUFFELFIGUREN die graag mee helpen in de show is GIGANTISCH uitgebreid. Maar de rode draad doorheen de show BLIJVEN DE SPECIALE EFFECTEN en MUZIEK.

Liedjes voor de allerkleinste tot de wat grotere kinderen, die dan weer liever JUMPEN of gaan voor de nieuwe medley “GANGA STYL”.

Voor het eerst in de Clown Argo shows werken we ook met LAGERE BUDGETEN en LOW BUDGET PERIODES.

droomwens SHOW
NIEUW IN 2016 IS DE MUZIKALE VERRASSEND ANDERS PAPEGAAIEN SHOW

Voor 2016 zijn we er helemaal klaar voor en hebben maar 1 FORMULE en dat is het allerbeste uit de vorige 2 formules verwerkt in 1 SHOW, natuurlijk blijven er ECHTE PAPEGAAIEN inzitten maar nu 7 ipv vroeger 14 en de MUZIKALE TYPETJES worden tot leven gebracht. En wat het allerbelangrijkste is LIVE GEZONGEN

Van "La Esterella tot Dalida" of van "Corry Konings tot de Zangeres Zonder Naam",maar ook MAMA MARIETTE heeft haar repertoire uitgebreid en het echte LEVENSLIED naar boven gehaald. Heel simpel gezegd van zeer KOMISCH tot ADEMBENEMEND en dat mogen we toch wel zeggen met onze PRONKACT DALIDA die een EXCLUSIVE JURK draagt van maar liefst 7500€. Bezet met echte edelstenen en diamantjes. De SENIORENSHOW 2016 kunnen we samenvatten als ZEER ORIGINEEL, ADEMBENEMEND, VEEL MUZIEK EN ONZE PAPEGAAIEN...kortom "VERRRASSEND ANDERS".

Beste Clown

AL ONZE PAPEGAAIEN-PARKIETEN-ROOFVOGELS VERWERKT IN ONZE SHOWS


CLOWN ARGO, werd geboren op 17/12/1972 en in zijn jeugdjaren was "ARGO" zijn mama al actief als orkestzangere bij het bekende duot "BLUE DIAMOND" gekend van de hit "REMONA".

Op 15 de begon ARGO zelf als achtergrond zanger bij "HELMUT LOTTI" en vele andere en jaren daarna werd ARGO ALS ZANGER een vaste en gerespecteerde waarde op alle grote CARNAVAL ZITTEN IN BINNEN EN BUITENLAND en 8 jaar geleden speelde ARGO al KOMISCHE TYPETJES in het radioprogramma op vrijdagnamiddag in het radioprogramma van "PAUL DE LEEUW"

8 JAAR GELEDEN, was Argo aan het werk in Bobbejaanland als FRONT-GATE ASSISTENT. Maar tijdens zijn werk "zat Bobbejaan Schoepen op de loer" en op een rustige avondshift, kwam Bobbejaan naar argo toe gestapt en zei: JONGEN WEET GE DAT JE EEN ECHTE CLOWN BENT, VANUIT HET BINNESTE VAN JE HART... dat is zeldzaam en we gaan van u een echte clown maken.

We gaan opzoek naar een eigen LOOK en maken een showke van 20 minuten en je mag in SEPTEMBER 2016 8 KINDERSHOWS doen in KINDERLAND.

ARGO, werkte dag en nacht aan zijn SHOW en met succes de BRIEVEN en telefoons STROOMDE TOE in BOBBEJAANLAND en onmiddelijk werd er een contract opgemaakt als KINDERTOPACT 2016 IN KINDERLAND BOBBEJAANLAND...

 

NU 2015/2016 komt CLOWN ARGO met iets totaal NIEUWS en zeker en vast EXCLUSIEF voor de BENELUX en zelfs ver daar buiten DE CLOWN ARGO PAPEGAAIEN SHOW 2016 en hij is perfect geschikt voor kinderen en volwassen

Je krijgt geen traditionele PAPEGAAIEN SHOW die je overal al wel eens in parken gezien hebt maar 14 ZELDZAME PAPEGAAIEN EN PARKIETEN verwerkt in 13 SPECIAAL VOOR CLOWN ARGO GEMAAKT GOOCHELTRUCS UIT AMERIKA....en vooral het publiek, mama's en papa's en de kinderen doen samen met CLOWN ARGO de trucs en dan heb je "TJESTO" onze blauw-geel vleugel ARA een zeer mooie grote forse vogel die GEKKE DINGETJES DOET.

Kinderen kunnen na de voorstelling met een papegaai en clown argo op de foto.

Clown ArgoDe CLOWN ARGO PAPEGAAIEN SHOW 2015/2016 is volledig klaar en nog MOOIER en SPECTACULAIRDER dan de eerste show 2016....  Er is verschrikkelijk hard aan gewerkt en het resultaat is enorm en het PRIJSKAARTJE van de ILLUSIETRUCS wat nieuw is en uniek in de Benelux en de GOOCHELTRUCS is veel meer dan 25.000 Euro.....  75% van de TRUCS zijn met de PAPEGAAIEN en voor de show 2016 zijn er dan ook een aantal nieuwe PAPEGAAIEN bij gekomen, samen met een mooi DECOR als de locatie het toelaat, nieuw CLOWN KOSTUUM wat ook exclusief is gemaakt voor CLOWN ARGO....maar ook zijn er NIEUWE KNUFFELFIGUREN in de nieuwe show en als extra “LILY” schattig Nijlpaard en “PIPO” supermooi clown figuur.

Clown Argo WAT IS ER NU ZEER NIEUW EN BIJZONDER....

Wel, in de show zitten ILLUSIE ACTS met papegaaien en dat is totaal wat anders dan GOOCHELTRUCS. Bij een ILLUSIEACT word het publiek en de kinderen totaal tot alle verbazing gezet... ze zijn niet te begrijpen en nog NOOIT gezien. Alle ILLUSIE ACTS zijn

VISUEEL en MUZIKAAL, UP TOT DATE gemaakt. We hebben de PIET PIRAAT MEDLEY (met als rode draad piet piraat liedjes) en DE MEGAMINDY MEDLEY "ACT" het spreekt voor zicht RODE DRAAD MEGA MINDY LIEDJES en inderdaad CLOWN ARGO in een "MEGA MINDY PAKJE" maar ook in deze medley liedjes op een stevige BEAT van de VOGELTJESDANS meer dan 35 jaar oud. Tot een gloednieuwe VERSIE van "MAYA DE BIJ " liedje, alle eendje zweven in het water. En deze MEDLEY zit BOORDEVOL "speciale effects en verrassingen"!!!!


De clown Argo papegaaienshow is uniek in EUROPA!

NIEUWE FOTO'S AANGEPAST IN 2016

   

WORD NU PETER OF METER VAN EEN VAN ONZE PAPAGAAIEN

BO Bert WORD NU
PETER OF METER
van onze DIEREN
(hierboven te kiezen)
* Steun zo de droomwensactie
* je foto komt hier te staan
VANAF 6€/ MAAND
Meter van BO
Lieve Sallaerts
Meter van BERT
Lieve Sallaerts
 
    WORD NU
PETER OF METER
van onze DIEREN
(hierboven te kiezen)
* Steun zo de droomwensactie
* je foto komt hier te staan
VANAF 6€/ MAAND
METER VAN
BERTJE, BARTJE & FABIO
MEERBERGEN  ELLEN
METER VAN
KERKUIL BERT  
MEERBERGEN   ELLEN 
 

EVEN TERUG IN DE TIJD...

CLOWN ARGO STELDE MET TROTS ZIJN CD "MAJA DE BIJ " VOOR....

Er is heel hard aan gewerkt en weken aan gezwoegd en dit allemaal tvv. de DROOMWENSACTIE om eindelijk wat geld in het laadje te krijgen en te zorgen dat we droomwensen kunnen blijven vervullen....
De CD "MAJA DE BIJ" is eigenlijk de kroon op mijn werk van de afgelopen jaren als CLOWN ARGO en dan een liedje dat meer dan 30 jaar oud is terug tot leven brengen... JA, DE POPULAIRSTE EN BEKENDSTE BIJ TER WERELD daar ben ik wel gelukkig mee.  Het is een mooi zomerse cd geworden in een TWIST/BOOGIE ritme en dit ingespeeld door een volledige CAST LIVE MUZIKANTEN en wondermooi geproduceerd door LORENZO en je hebt ook nog 2 TOTAAL VERSCHILLENDE BEAT EN EEN JUMP VERSIE OP DE CD STAAN de ene is een tooper voor kinderen en de andere jumpversie voor de JEUGD OF EEN DISCO OP TE DANSEN.  De cover werd getekend door NESTEN de bekende cartoonist uit KUURNE en het ontwerp van de CDCOVER, POSTERS EN FOTOKAARTEN gebeurde volledig GRATIS DOOR TOPFLOOR en ook de cd werd volledig betaald door onze sponsors. En nu geniet van de CD EN ALLEMAAL NAAR DE CD EN PLATENZAKEN... en zing lekker meer de gans dag door met MAJA DE BIJ.  
Hieronder vind je de foto's terug van de CDVOORSTELLING IN BELLEWAERDE en zoals je ziet met heel veel BEKENDE ARTIESTEN EN GROTE BELANGSTELLING.  En als extra heb je nu ook het CLOWN ARGO "MAJA DE BIJ" GEBAKJE dat te koop is met een heerlijke slagroom vulling met FRANBOZE OF ANANAS....

Tijdens de SHOWS word ARGO geholpen en bijgestaan door zijn LEVENSGROTE VASTE KNUFFELFIGUREN.

Je kan CLOWN ARGO boeken op verschillende manieren of wel STRAAT/WINKEL ANIMATIE met ballonplooien en in aangepaste KLEDIJ "KAPITEIN, POLITIE AGENT, KOK EN NOG VEEL MEER.... of je kan kiezen uit de 3 standaard show DE MINI KINDERSHOW of de KNOTSGEKKE KINDERSHOW en de NIEUWE PAPEGAAIEN SHOW 2016... en dan zijn er ook de thema shows MET SINT OF KERSTMAN

CLOWN ARGO HEEFT ZIJN EIGEN ZOMER KIDS ITEM OP " lifeTV "

2016 is echt een super en SUCCESVOL JAAR voor CLOWN ARGO en het blijft maar doorgaan. Vanaf 18 JULI is CLOWN ARGO te zien op "liveTV" met een eigen KIDS ITEM en dit samen met de populaire presentator die eindelijk terug zijn COME BACK maakt STEFAN ACKERMANS. Jaren gelden presentator op VT4, VTM, STUDIO BRUSSEL, 4FM en nu terug op de BEELDBUIS op "liveTV" en dit met de LEUKE VAKANTIE TIPS in eigen land en nog eens de GOEDKOOPSTE en tofste uitstapje en daar komt CLOWN ARGO te voorschijn samen met een familie BELEEFT HIJ KNOTSGEKKE AVONTUREN en elke week EEN GOOCHELTRUC voor de KINDEREN. KIJK EN GENIET DE GANSE ZOMER LANG VAN CLOWN ARGO OP "liveTV" op WOENSDAG, ZATERDAG EN ZONDAG de ganse dag doorlopend !!!!
HIERONDER ENKELE SFEERBEELDEN TIJDENS DE TV OPNAMENS... GENIET ERVAN.....

MEER INFO VIA DE BOEKINGSKANTOREN OP CONTACTPAGINA VERMELD STAAN!!!!

REFERENTIES

 • PRETPARK BOBBEJAANLAND
 • PRETPARK EFTELING (NL)
 • PRETPARK SIX-FLAGS (Walibi)
 • PRINCES KEUKENTOESTELLEN
 • FORTIS BANK BELGIE
 • LIONS CLUB BELGIE
 • ROTARY CLUB NATIONAAL
 • VOETBALSTADIO NAC IN BREDA (NL)
 • MILITAIRE KAZERNE VUGHT (NL)
 • ROOMPOT PARKEN NEDERLAND
 • UZ ZIEKENHUIZEN BELGIE
 • NECKERMANN REIZEN BELGIE/NEDERLAND
 • DIESTSE HANDELAARS
 • KONIGINNENDAG COMITE NEDERLAND
 • STAD AARSCHOT,DIEST EN SCHERPENHEUVEL
 • DE OUDE HARMONIEZAAL IN MAASTRICHT (NL)
 • FRANSEN KEUKENS IN VERNRAY (NL)
 • THEATER DE AVENUE BREDA & TILBURG (NL)
 • TRUKKERS SHOW BEKKEVOORT
 • HOOGLAND HAPPENING IN DENDERMONDE
 • RABO BANK NEDERLAND
 • FIRMA INALFA IN VENRAY (NL)
 • RAVAGO IN ARENDONK
 • KINDERKRIBBE LA LUNA IN WILSELE
 • FEN "Federatie Europeese Narre" BELGIE EN NEDERLAND
 • INTERPASS INTERIM BELGIE
 • DE AVENUE THEATER BREDA, TILBURG (nl)
 • VAKANTIEGENOEGENS BRABANT
 • SCOUTS EN GIDSENGROEP MOL EZAAERT
 • FERERATIE GEHANDICAPTE SPORT NEDERLAND
 • FANCLUB SVEN NIJS
 • KLEURTERSCHOOL IN TONGEREN (sluizen)
 • ONDERNEMEND DIEST EN BRADERIJEN IN DIEST
 • BALLETSCHOOL DIEST
 • BELLEWAERDE PARK IN IEPER 
 • ROTARI CLUB WESTERLO
 • KVG KLEIN & GROOT VORST
 • ROTARI CLUB TESSENDERLO
 • FORTIS BELGIUM
 • HL&B MOBIEL ZAALTEAM 
 • ALAIN STEWERD PROCUCTIONS
 • MOLEN FEESTEN IN KINROOI
 • PAAL OP STELTEN,STAD PAAL
 • BOUDEWIJN PARK IN BRUGGE
 • LAND VAN OOIT IN TONGEREN
 • MOLEN OOST FEESTEN IN TURNHOUT
 • BRADERIJ IN WERVIK
 • OCMW SENIORENCENTRUM IN MERELBEKE
 • IDEAL PLASTIC WORKS IN EREMBODEGEM
 • HUYZE ST. PIETER IN DENDERLEEUW
 • ISRAELITISCHE GEMEENSCHAP SHOMRE HADAS IN ANTWERPEN
 • SERIOREN GROEP UIT LUBBEEK
 • BRUPARK IN BRUSSEL
 • ATOMIUM IN BRUSSEL
 • PLANTENTUIN IN MEISE 
 • STABILO NATIONAAL
 • FIRMA CONTINENTAL UIT MECHELEN 
 • ING BANK BRABANT EN LIMBURG
 • FEN NATIONAAL BELGIE 
 • MPI STERREBOS IN ROESELARE 
 • FIRMA INEOS UIT GEEL EN LILLE 
 • FRIMA GRAHAM UIT WAUTHIER BRAINE (tweetalig)
 • BELLEWAERDE PARK 2016
 • RUSTOORD TE LEDE
 • ZONNERUN TE EINDHOUT
 • KINDERCARNAVAL TE LEDEBERG
 • RUSTOORD EN DEMENSIE-AFDELING STROOMBEEK/BEVER
 • OPENING INTRA-TUIN
 • RVT IN GELUWE
 • VERJAARDAGSFEESTJE IN GELUWE
 • AMBASADEUR VAN DE NEDERLANSE ANTILLEN.
 • FOREVER HOTEL IN BODRUM
 • CARRAIBEAN VILLAGE HOTEL IN AGADOR

om er maar enkele te noemen...

...EVEN OP DE FOTO MET CLOWN ARGO, ACHTER DE PAPEGAAIEN SHOW....
 (alle foto's zijn te bestellen in een luxe FOTOHOESJE en op KWALITEITS FOTOPAPIER...BESTEL ZE NU klik hier)

TV OPTREDENS

 • VTM in de SERRIE "FAMILIE"
 • VRT in het programma MAN BIJT HOND
 • WERELD VAN K3
 • STUDIO TV LINBURG OP TVL
 • LIFETV CLOWN ARGO KIDSITEM
  http://www.lifetv.be
 • S TELEVISIE

EVEN WAT BEELDMATERIAAL VAN DE KNOTSGEKKE KINDERSHOW


INFORMATIE OVER DE FANSTAND EN VRIENDENKRING

 • VRIENDENKRING VERANTWOORDELIJKE : marianne@droomwensactie.be
 • MEER VRAGEN EN INFO: 0497/ 91.09.97 (marianne)
 • LIDGELD PER JAAR/ GEWOON LID 18€ & VIPLID 30€