Droomwens CD

 

KERST SINGEL " Santa Maria"

cd

EINDELIJK, BREEKT DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR AAN. Boordevol goede voornemens en beloftes, maar het belangrijkste van allemaal is dat men niet je naasten en alleenstaande mensen mag vergeten. Want juist deze Mensen, verdienen "ONZE LIEFDE". Ik hoop van harte dat ik ook mijn steun kan geven door deze WONDERMOOIE & EN MET ALLE LIEFDE INGEZONGEN KERST SINGEL " Santa Maria"


BESTEL de cd aan 4.99 euro of online op I-Tunes.

 

DE TWEEDE DROOMWENSCD IS EEN FEIT.... 

CLOWN ARGO & "Verrassend Anders"

cd

De tweede DROOMWENS FULL CD is een feit en heeft de titel gekregen "VERRASSEND ANDERS" en als je de cover bekijkt dan zijn woorden overbodig.  Clown Argo ging op vraag van de droomwens ouders een stapje hoger en verder door zicht te verplaatsen in verschillende MUZIKALE TYPETJES en op de cover staat de act "DALIDA" waar hij een Nederlandstalige compacte versie zingt van GIGI L'AMOROSSO.

En zo zal de ganse cd je aangenaam verrassen van een lekker FEESTNUMMER met een leuke BEAT erop, tot nummers die je zeker en vast diep raken en gezongen zijn op een bijzonder hoog zangniveau.... Wat maar weer eens bewijst dat een CLOWN wel degelijk ook kan zingen. Sierra Madre is zo een TOPNUMMER, maar de TOPPER ONDER DE TOPPERS is het liedje "MIJN WINTERROOSJE" van Will Tura waar Clown Argo een zeer bijzonder versie van heeft gemaakt, samen met 24 droomwenskinderen die het refrein meezingen als kinderkoor en jammer genoeg de strijd tegen hun ziekte verloren hebben. Maar in het nummer leven ze voor altijd verder. En een niet onbelangrijk detail, WILL TURA kwam persoonlijk zijn verhaal doen in de show over hoe hij onder de INDRUK WAS want deze wondermooie versie van zijn tophit " mijn winterroosje ". Toen ik het hoorde raakte het me zeer diep en voelde ik de emotie en boodschap die dit nummer meedraagt ik was diep onder de indruk en zeer knap gezongen door clown argo "zei Will tura"

Tom Waes kwam de full cd UITREIKEN en ook hij deed dit vanuit het diepste van zijn hart en de emoties waren zeer hoog bij beide artiesten. ze waren duidelijk diep ontroerd.......

Will Tura

BESTEL de cd online :  klik hier !

 

DE DROOMWENS KERST SINGELCD
 "MIJN WINTERROOSJE" 

Kerstcd voor
Kerst cd Achter

Deze singel CD is echt wel het TROTSE PARELTJE VAN DE DROOMWENS ACTIE en de DROOMWENS KINDEREN.

Een unieke cd en zeker en vast SUPER EINDEJAARSGESCHENK, de grote Will Tura hit "Mijn winterroosje" is terug ingezongen in een KERST en VERSIE 2010 en dit door DROOMWENS CLOWN ARGO, maar hij doet dit niet alleen op vraag van NIELSJE in februari om eens een liedje te mogen zingen met Clown Argo is het idee uitgegroeid tot iets uniek. 24 DROOMWENS KINDEREN  hebben ieder op zich het refreintje ingezongen en deze 24 stemmetje zijn samengevoegd tot 1 KINDERKOOR dat op de cd singel een MAGISCH MOOI EN AANGRIJPEND effect geeft. 

En met de woorden van Will Tura "IK WAS ZO ONTROERD EN DIEP GERAAKT TOEN IK DEZE VERSIE HOORDE, EN HET GEEFT ME EEN GOED GEVOEL DAT IN DEZE VERSIE DE KINDEREN VOOR ALTIJD EEUWIG ZULLEN DOORZINGEN" zo sprak een zeer ontroerde Will Tura..... Vervolgens staat er nog een nummer op MAGISCH WITTE KERST en dit is een bewerking van de nummers rode rozen in de sneeuw en witte kerstmis (white christmas) mag totaal anders gezongen door Clown Argo. 

De cd singel is te koop vanaf begin DECEMBER in alle CD ZAKEN en ook via onze WEBSITE. Het is uitgebracht onder het platenlabel ARGO LIVE RECORD en de VZW CLOWN ARGO VRIENDENKRING. 

Maar misschien het allerbelangrijkste het had er nooit geweest zonder de financiŽle steun van LAAKDAL CARS zei hebben de volledige cd betaald en dus gesponsord. Namens alle DROOMWENSOUDERS en DE KINDEREN een dikke MERCIE voor dit MOOIE GEBAAR. Als nu de radio's nog mee willen word het toch nog een MOOIE KERST VOOR ALLE OUDERS EN HUN FAMILIE'S

 

OPNAMES VAN DE VIDEOCLIP "MIJN WINTERROOSJE" OP EEN KASTEELDOMEIN IN DE ARDENNEN

 

 

1 STE DROOMWENS FULL CD!!! 

CLOWN ARGO & "MAGISCH MOOI" (2009)

cd

De 1ste FULL CD als EERBETOON voor alle OVERLEDEN DROOMWENSKINDEREN is uitgebracht in 2009 en er is werd door een aantal mensen heel hard aan gewerkt. Eerst en vooral CLOWN ARGO bedankt voor het mooi vertolken van alle liedjes en het maken van NIEUWE TEKSTEN op bestaande liedjes. Met als doel weergeven wat de OUDERS EN DROOMWENSKINDEREN beleven en voelen en meemaken in zo een MOEILIJKE EN ONEERLIJKE STRIJD
De MEDIA heeft ons de afgelopen jaren in de STEEK gelaten omdat we geen ZIELIG KINDERLEED prijsgeven en als fotomateriaal beschikbaar stellen door de families de reporteren in hun laatste dagen van hun levensstrijds. 
DAT IS VOLLEDIG TEGEN ONZE DEONTOLOGISCHE CODE
Maar nu is de cd er en dat is een feest en hiermee hopen we dat de GESCHREVEN EN VISUELE PERS en alle RADIO' S eens hun MEDEWERKING en STEUN gaan geven.....
Op de cd vind je zowel HITMEDLEY'S gekozen door de droomwensouders, maar ook liedjes die voorzien zijn van een NIEUWE TEKST en ook CLOWN ARGO selecteerde een aantal liedjes die hij er zeker in wou MONMARTRE, MIJN LEVEN en MONJA wat voor clown argo een zeer bijzondere waarde heeft en uitdaging was om te zingen. en oordeel zelf maar....
Hieronder vind je alvast de liedjes terug die op de cd staan.....


DE FULL CD "MAGISCH MOOI" van CLOWN ARGO is vanaf NU TE KOOP via ons 0495160177 of via de beter platenzaken .
BESTEL de cd online :  klik hier !
KOOP HEM EN STEUN DE DROOMWENS ACTIE EN DROOMWENS KINDEREN... 
De FULL CD is een PRODUCTIE van de VZW CLOWN ARGO VRIENDENKRING en 100% bestemd voor de STICHTING (vzw) .

MINISTER LIETEN REIKTE HET EERSTE EXEMPLAAR UIT

JA
, ik moet toegeven, voor ons droomwensactie en het ganse team vrijwilligers en voor mij Clown Argo was dit wel eens 1 van de hoogte punten uit mijn leven en DROOMWENS VERHAAL. De MINISTER van MEDIA die persoonlijk tijd vrijmaakt en dit voor de ALLEREERSTE KEER sinds dat er een minister media is. Dat GEEFT ME KIPPENVEL..... En wat een mooi exemplaar kregen we van haar uitgereikt. En ze beloofde plechtig de komende weken er werk van te maken in het VLAAMS PARLEMENT om SUBSIDIES EN HULP te gaan organiseren voor onze DROOMWENSACTIES EN KINDEREN
Alvast een MOOI BELOFTE en beste Minister bedankt voor dit mooi gebaar en het FEIT dat je hiermee aangeeft en wil duidelijk maken DAT DE MEDIA IN ACTIE MOET KOMEN en ook hun steun, die in hun bereik en machten liggen te gebruiken om DEZE NIEUWE FULL CD "MAGISCH MOOI " en de kinderen een EERBETOON te geven via ieder zijn MEDIAKANALEN.
Clown Argo zegt: daarop wil ik even antwoorden dat er toch nog veel nationale mediagroepen ons totaal genegeerd hebben en er de spons over vegen dat er 551 kinderen gestorven zijn. Dus soms is het goede HART BIJ HUN VERZOEK.
Clown Argo met Minister
Met een kleine moeite zouden we samen veel meer bereiken.
Langs de andere kant is er ook de media die me steeds steunt. MAAR HET NATIONALE TELT en dat kan je ALVAST LEZEN in het "WEEKBLAD DAG ALLEMAAL" dat verschijnt op 27/10/2009. Daarvoor mijn EXTRA dan aan de reporter "GUY VAN GESTEL" die pracht werk heeft geleverd. ZEKER KOPEN EN LEZEN.
En dan nog even zeggen dat de cd werd voorgesteld voor toch een heleboel PERSMENSEN en TVFIRST en een UITVERKOCHTE zaal CONCORDIA... Dus weer eens op dat vlak een succes geboekt.

WE KREGEN DE MEDIA STEUN VAN....

* WEEKBLAD "DAG ALLEMAAL"
* NIEUWSBLAD "HAGELAND"
* LAATSTE NIEUWS "HAGELAND"
* RADIOVISIE.EU (website)
* PRIMO TV GIDS (natinaal weekblad)
* PRIMO TV GIDS (nationaal weekblad op 15/12)
* P MAGAZINE (nationaal weekblad op 22 en 29/12)
* SPORTMAGAZINE VOETBAL (nationaal) dank aan Roularta

VOOR DEZE MEDIA WAS ER GEEN PLAATS VOOR ONZE DROOMWENS KINDEREN...

* RADIO 2 "DE MADAMMEN"
(ze kunnen geen steun geven aan goede doelen? die afspraken zijn gemaakt tussen de directie en de regering. En hebben zich geŽngageerd voor KOM OP TEGEN KANKER. GETEKEND: Jeroen Van Haele (mail als bewijs)

INFORMATIE OVER DE DROOMWENSACTIE

Last Modified 23/11/16